Cursus ‘Katholiek zo gek nog niet!’

Voor wie (opnieuw) kennis wil maken met het katholieke geloof

• Basiscursus ‘Katholiek, zo gek nog niet!’

2013-voorkant

In januari 2017 start de geloofscursus ‘Katholiek, zo gek nog niet’. We beginnen met de stem die Abraham hoorde en Gods roepstem bleek te zijn. Een stem die mensen tot op vandaag horen. De cursus is be

stemd voor wie katholiek wil worden en voor wie wel katholiek is, maar het geloof al jaren onder een dikke laag s

tof in de kast heeft staan.

De cursus biedt kennismaking met en een verdieping van het katholiek geloof, om spiritueel te groeien. De cursus kan afgesloten worden met het heilig Doopsel of als u in een andere kerk bent gedoopt met het heilig Vormsel.

Deze cursus wordt gegeven door pastoor P.J.J. Stiekema.
De kosten zijn eenmalig € 10,00.
De avonden beginnen om 20.00 uur in het Titus Brandsma Huis,  Bonifatiusplein 21, Leeuwarden en zijn gepland voor 26/1, 9/2, 23/2, 9/3, 23/3, 6/4, 27/4, 11/5, 25/5, 8/6 en 22/6.

U kunt zich opgeven bij pastoor Stiekema: p.j.j.stiekema@gmail.com

• Vervolgcursus ‘Katholiek zo gek nog niet!’

Deze cursus is bestemd voor personen die het eerste deel al hebben gevolgd en hun geloof verder willen verdiepen. De gespreksonderwerpen worden door de deelnemers zelf aangereikt.
Dedata voor de  bijeenkomsten voor de 2e helft van 2017 zijn  in overleg met de deelnemers vastgesteld: 21/9, 19/10, 16/11 en 14/12.
Aanvang: 20.00 uur in het Titus Brandsma Huis, Bonifatiusplein 21 in Leeuwarden.
Cursuskosten (eenmalig): € 10,-.
Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met pastoor Stiekema: p.j.j.stiekema@gmail.com