5-logos2_1Bestuurlijk beleidsplan

Fusienieuws stuurgroepvergadering  januari 2017

Het conceptplan is inmiddels zover gevorderd dat het aan de huidige besturen (Titus Brandsma Parochie én bestuur Om de Zuid) zal worden voorgelegd. Aan hen wordt gevraagd om vanuit de huidige ervaring mee te denken naar de toekomst.

Fusienieuws stuurgroepvergadering 24/11
Voor het concept-beleidsplan (waar willen we ons als toekomstige parochie op richten) zijn alle doelgroepen uit alle huidige parochies/geloofsgemeenschappen in beeld gebracht. Alle inzet rond bijvoorbeeld diaconie zijn vanuit alle huidige gemeenschappen samengevoegd tot één overzicht. Zo ook voor de thema’s ‘liturgie’, ‘spiritualiteit en catechese’, ‘gemeenschapsvorming’.
Mooi om te zien met hoe velen we onze parochie een warm hart toedragen. Deze doelgroepeninventarisaties zijn nodig om voor de toekomstige parochie de goede dingen te blijven doen.

2016-11-06
Ondertussen zijn ook de eerste bestuurlijke woorden op papier gezet wát voor parochie we met elkaar willen zijn. Dit beleidsplan zal in het komend jaar op de een of andere manier aan  u worden voorgelegd. Het is tenslotte belangrijk om te weten waar we gezamenlijk naar toe gaan. De vorm waarin deze informatie tot u komt, staat nog op onze stuurgroep-agenda.