Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Communicatie - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

5-logos2_1Communicatie

Fusienieuws stuurgroep januari 2017
In december heeft het gesprek met de 2 redacties plaatsgevonden. Na een uitwisseling over wie in de redacties zitten en hoe de redacties naar de toekomst kijken is besloten om vanaf september 2017 één kerkblad aan te bieden, waarbij de huidige parochies allen nog zichtbaar zijn tot de start van de nieuwe parochie in 2018. De vorm waarin zal in de komende periode verder uitgezocht worden door de redacties. Een mooi besluit. Wens en noodzaak blijft om straks als nieuw parochieblad alle gemeenschappen vertegenwoordigd te hebben in de redactie. En, omdat sommige redactieleden al heel lang vanuit Fjouwersom in de redactie zitten, is nieuwe menskracht zeker gewenst.

Fusienieuws stuurgroepvergadering 24/11/2016
In december zal er samen met de redacties van Fjouweresom en Kerkvenster gebrainstormd worden hoe het nieuwe parochieblad eruit zou moeten en kunnen gaan zien. De redacties zullen na dit overleg een voorstel schrijven voor de stuurgroep waarnaar de voorkeur uitgaat.

En de website Om de Zuid wordt klaar gemaakt voor presentatie. Weer een stap in de richting van samen. Klinkt misschien niet zo, maar de opbouw dient immers als basis voor straks.

2016-11-06
Naast formulieren en procedures is natuurlijk de communicatie ook van groot belang. Tijd om in gesprek te gaan. Tijd om de website geregeld van actuele informatie te voorzien. Tijd om …

Hebt u een suggestie voor de toekomst, laat het de stuurgroep weten. Voor de komende tijd is en blijft het van belang om binnen je vertrouwde gemeenschap nog even je eigen vragen te kunnen stellen. Vandaar dat er heel bewust 2 mailadressen zijn gemaakt, waar de stuurgroep als geheel toegang toe heeft. Nog even en dan hebben we daarvoor de volgende mailadressen beschikbaar:

Achter de schermen worden ook de eerste technische, ICT-stappen gezet om te komen tot een goed werkbare internetpagina. En daarvoor is de slimme actie bedacht om het technische model te bouwen, waar Om de Zuid straks als eerste gebruik van kan maken. Vanaf januari heeft Om de Zuid dan een ‘eigen’ website, net als de Titus Brandsma Parochie. Waar mogelijk en noodzakelijk zijn natuurlijk de 2 sites aan elkaar verbonden. En straks, als 2018 nadert, zijn de technische voorwaarden zo geregeld dat het samenvoegen van de 2 sites prima te doen is. Een mooie ontwikkeling: de een helpt de ander.

En ondertussen zijn we met de redacties van de huidige twee kerkbladen (Fjouweresom en Kerkvenster) in gesprek hoe we in de toekomst ons parochieblad willen vullen. Doen we dat per locatie, zoals dat nu grotendeels bij Fjouweresom gedaan wordt? Of meer vanuit inhoudelijke thema’s, zoals Kerkvenster opgebouwd is? Of …
Eerst maar eens een gezamenlijk overleg om samen een voorstel te schrijven voor de fusiestuurgroep hoe we Kerkblad 2018 en verder willen vormgeven.

Kerkvenster
Zo gek nog niet

Vormsel 2017
Vitushof-Columbarium