5-logos2_1Kerken en gebouwen

2016-11-06
Onze nieuwe parochie zal haar liturgie (weekends en door de weekse vieringen) vieren in de volgende kerkgebouwen:

• Bonifatiuskerk, Bonifatiusplein 21, 8911 JT Leeuwarden
  • Dominicuskerk, Harlingerstraat 26, 8913 CE Leeuwarden
  • Maria Tenhemelopneming, Tjissema 2, 9089 BG Wytgaard
  • Martinus, Kerkbuurt 24, 9005 PB Wergea.

Daarnaast wordt liturgie gevierd op speciale locaties binnen een aantal verzorgingshuizen in Leeuwarden en Akkrum, binnen de dagkapel  van de voormalige H. Marcus in Jirnsum.

De kerkgebouwen Easterwierrum (H. Wiro, Dilledyk 6, 9021 CV Easterwierrum) en Jirnsum (H. Marcus, Rijksweg 29, 9011 VA Jirnsum) zijn aan de eredienst onttrokken en beide verkocht.

Parochiezalen

De parochiehuizen of zalen bij de verschillende kerken worden voor diverse geloofsgemeenschap-doeleinden gebruikt.
In Leeuwarden wordt tevens gebruik gemaakt van het Titus Brandsma Huis voor allerlei activiteiten op het gebied van spiritualiteit en catechese.