Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Mensen - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

5-logos2_1Mensen

Geplaatst 2016-04-06
Om te blijven herinneren:
Pater Jaring de Wolff

Pater Jaring Jan de Wolff (o. carm., 31 augustus 1936) is op  donderdagavond 31 maart 2016 in een ziekenhuis in Groningen op 79 jarige leeftijd overleden. Sinds vele jaren was hij priesterassistent in de samenwerkende parochies Om de Zuid (Wergea/Warten, Wytgaard, Jirnsum en Easterwierrum). Zijn overlijden maakt een onverwacht einde aan zijn gewaardeerde liturgische assistentie. Afscheid van leven betekent voor de geloofsgemeenschappen Om de Zuid om een eigen weg te moeten vinden in het missen van zijn geloofsinspiratie en hem dierbaar te blijven herinneren.

Meer over zijn overlijden en uitvaart kunt u vinden op de website van het bisdom.