Vrijwilligersavond 2017

Het parochiebestuur nodigt u en uw partner van harte uit voor een gezellige avond op 10 februari 2017: speciaal voor alle vrijwilligers van onze parochie.

Met deze vrijwilligersavond wordt u in het zonnetje gezet voor uw inzet.
U kunt een gezellig en ontspannen avondje uit verwachten, met een hapje en een drankje, Tevens wordt u door Ella de Jong, een veelzijdig artieste, onderhouden d.m.v. een speelse presentatie met muziek, quiz, verhalen en sketches.

Laat u verrassen!

Wanneer: 10 februari 2017
Inloop: vanaf 19.30
Aanvang: 20.00 uur tot ca. 23.00 uur.
Waar: Kurioskerk (zaal), Julianalaan 38

Aanmelden gewenst i.v.m. de catering vóór 2 februari bij het kerkelijk bureau: kerkelijkbureau@titusbrandsmaparochie.nl of tel. 058-2120984.

De eerste twee consumpties worden door het parochiebestuur aangeboden.

Namens het parochiebestuur,
beraad gemeenschapsvorming

Vrijwilligersavond 2015

Terugblik. Met dank aan alle vrijwilligers !

Vrijdagavond 20 februari 2015 was de zeer geslaagde vrijwilligersavond in de zaal van de Kurioskerk, met ruim 150 vrijwilligers van onze Titus Brandsma parochie.

20150220-DSC_7941 (1000x668)Het speciale koor van Pastoresteam en parochiebestuur zong de vrijwilligers enthousiast toe. De stand-up comedian Kees van der Zwaard zorgde voor een onvergetelijke avond. Voor de pauze gaf hij een rake typering hoe wij ons na de schepping steeds meer door de klok-tijd laten bepalen.

20150220-DSC_7982 (1000x668)20150220-DSC_7990 (1000x668)Na de pauze liet hij ons op cabareteske wijze  zien voor wat voor een onmogelijke opgaaf wij als vrijwilligers staan en wat we met elkaar allemaal doen….. om moe van te worden als je het alleen al leest of hoort (in Kerkvenster of op Website)! We hebben heerlijk om onszelf kunnen lachen, maar er waren ook ontroerende momenten, zoals het lied n.a.v. een patchwork deken over de vraag aan de  88 jarige moeder van de cabaretier:  Moeder, wat zou je anders doen, wat zou je nog willen….? En dan het prachtige antwoord: Ik zou een gesprek met mijn eigen moeder willen, zodat ze zou weten hoe het met mij is gegaan. Dat kwam binnen!

20150220-DSC_7985 (1000x668)Door Jan Bijlsma werd op plezierige wijze zowel de opening verzorgd, als de quiz  geleid, waarin werd vastgesteld wie de slimste parochiaan is… en  om het maar meteen vast te leggen voor het nageslacht: dat is Auke van Rijs. De avond was zeer geslaagd, mensen konden met elkaar bijpraten en om 12 uur ging iedereen geïnspireerd huiswaarts.  Dank aan de organisatoren van Beraad Gemeenschapsvorming Jan Bijlsma, Dinie Schrage, Gerrit van der Bij en Ans van Rijs en pastor Germa Kamsma-Kunst.

Ook alle niet aanwezige vrijwilligers mogen zich van harte gewaardeerd en bedankt voelen. En we gaan door om met Kees van der Zwaard te spreken met Ora et Labora en …. natuurlijk met zingen!

Meer foto’s staan onder foto-album, zie de navolgende link vrijwilligersavond 2015.