1e heilige Communie

Veertien kinderen die zich op de vrijdagmiddag, in het parochiehuis van de Dominicuskerk, verdiepen in het geheim van de Eucharistie. Kortom de communiecatechese is begonnen! De kinderen zijn enthousiast en zeer betrokken. Het vernieuwde Onze Vader: zij kenden het al. Het Wees Gegroet, ook die werd door de kinderen gekend! Een mooie groep kinderen dat mag gezegd worden.
Tijdens de Eucharistie van zaterdag 6 mei hebben de kinderen zich gepresenteerd in de Dominicuskerk.
Het grote feest van de eerste heilige Communie is op zondag 18 juni om 11.00 uur in de Bonifatiuskerk. Dat valt heel mooi samen met Sacramentsdag.
Wie die kinderen zijn? Marit de Vries, Elisabeth Dijkstra, Annelieke Plantinga, Sebastian Plantinga, Vemka Koopmans, Carmen Koenders, Lesli van Wieren, Ilse Bergstra, Annabel Rauwerda, Nina van der Heijden, Abby Baranyizigiye, Elise Kamphuis, Shaniyah Alberto en Luka Antolovic.