Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Maria centraal bij WJD - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

PAUS FRANCISCUS STELT MARIA CENTRAAL BIJ WJD

Onlangs werden in het Vaticaan de thema’s voor de komende WereldJongerenDagen (WJD) bekend gemaakt. Daarin staat Maria centraal. In 2019 vinden de WJD plaats in Panama. Het thema is dan: ‘Zie ik ben de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord’,. Het is een passage uit Lucas 1, 38.

Ook de WereldJongerenDagen die in 2017 en 2018 worden gehouden, maar dan in de bisdommen wereldwijd, krijgen citaten van Maria als thema.

Paus Franciscus noemt Maria een voorbeeld, een rolmodel voor jongeren en hij nodigt de jongeren uit om zich het verleden te herinneren, moed te hebben voor het heden en hoop voor de toekomst.

Wereldjongerendagen 2019 in Panama Stad

Eerder werd al bekend gemaakt de WereldJongerenDagen van 2019 in het begin van dat jaar in Panama Stad plaatsvinden. De vorige editie van de WereldJongerenDagen in de Poolse stad Krakau werd door meer dan 1,5 miljoen jongeren bijgewoond.

Kerkvenster
Zo gek nog niet

Vormsel 2017
Vitushof-Columbarium