Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Scheepsmaatjes - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

Scheepsmaatjes-contactgroep

Een Werkgroep van mensen met een verstandelijke beperking en hun maatjes. De werkgroep beoogt mensen met een verstandelijke beperking meer binnen de parochiegemeenschap te integreren.

Een keer per jaar is er een ontmoetingsdag, die afgesloten wordt met een voor de doelgroep aangepaste viering.
Ook mensen met een verstandelijke beperking rond Leeuwarden en verder uit Noord-Friesland worden jaarlijks voor deze dag uitgenodigd.

U bent van harte welkom om mensen uit onze parochie of omliggende dorpen met een verstandelijke beperking aan te melden of bij activiteiten mee te gaan als begeleider.

Drie keer per jaar is er een gespreksgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze wordt bij een van de mensen thuis gehouden. Het thema wordt in een jaarplanning vastgelegd. Coordinator pastor Germa Kamsma.

U kunt zich opgeven bij
Carla Baars, email: c.e.l.baars@chello.nl en
Tilly van Hofwegen, email:  tvhofwegen@upcmail.nl

(zie verder onder Diaconie bij Scheepsmaatjes).