Kinderkerk / Kinderopvang / Gezinsviering

Kinderkerk

In de St. Bonifatiuskerk is op zondag regelmatig kinderkerk voor kinderen van 4-12 jaar. De kinderen gaan op hun niveau bezig met de lezingen van de zondag. Niet elke zondag!! Voor data zie op de website onder het kopje Jeugd.

Contactpersoon:

Als je wilt meewerken aan de kinderkerk dan ben je van harte welkom.

Kinderopvang

In de St. Bonifatiuskerk is er voor kinderen van 0-6 jaar ongeveer om de week kinderoppas. In de St. Dominicuskerk is er kinderoppas bij bijzondere gelegenheden. Contactpersoon: Margrit de Boer, email overenweer@hetnet.nl   Als je wilt meewerken bij de kinderoppas ben je van harte welkom.

Gezinsvieringen

pastor-germa-in-gesprekEr worden in beide kerken met een zekere regelmaat gezinsvieringen gehouden. Zie website van de parochie.
Contactpersoon:

Als je wilt meewerken aan de gezinsvieringen ben je van harte welkom.

Oproep kinderopvang

We zijn op zoek naar mensen die willen meehelpen bij de kinderopvang tijdens de vieringen. Eens per twee weken in de Bonifatiuskerk en eens per maand in de Dominicuskerk. Daarnaast alle keren dat er een gezinsviering is. Per keer zijn er twee personen aanwezig om op de kleine kinderen ( 0-8 jaar) te passen. Er zijn nu nog maar 4 mensen voor de kinderopvang, maar we streven naar 10 personen. Dan is iedereen ongeveer eens in de zes weken aan de beurt. We zoeken zowel jongeren als (groot)ouders. Opgeven bij Germa Kamsma, gmh.kamsma@gmail.com.