Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Bij overlijden - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

Bij overlijden: bel de ‘pastor van de week’

Een uitvaart komt vaak onverwacht en eist van de pastores veel voorbereiding en aandacht. Een kleiner geworden pastoraal team is verantwoordelijk voor een goede voortgang van het pastoraat in onze parochie.

Daarom kiezen we ervoor om bij toerbeurt de ‘pastor van de week’ te zijn.
Dai betekent dat de pastor die in een bepaalde week de wacht heeft, ook de eerste is die benaderd moet worden bij een uitvaart. De pastor van de week verzorgt dan de uitvaart van de mensen die in die betreffende week komen te overlijden.

Pastoor Stiekema heeft de even weken dienst en Pastor Kamsma-Kunst de oneven weken.

Deze wisseling is per week en begint op maandag.

In geval van vakantie, ziekte of andere afwezigheid van één van de pastores wordt in onderling overleg een passende regeling getroffen.

Pastor van de week: ingaande op maandag

   Even weken: Pastoor Stiekema                      058-2894090   Oneven weken: Pastor Kamsma-Kunst:                        06 – 12804205
Kerkvenster
Zo gek nog niet

Vormsel 2017
Vitushof-Columbarium