Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Boek Van Vitus tot Titus - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

Van Vitus tot Titus

Herdrukt fotoboek van katholiek Leeuwarden een must voor elke oud-Leeuwarder

Hebben u of uw familie enige tijd in de 20e eeuw deel uitgemaakt van de Leeuwarder katholieke parochies?
Dan is de kans groot dat het jubileumboek ‘Van Vitus tot Titus’ – waarin 500 jaar katholiek leven in Leeuwarden staat opgetekend – voor u zeer herkenbaar is. Geen wonder, want behalve verhalen, bevat het boek (maar liefst 352 pagina’s) meer dan 300 foto’s, waarvan 60 in kleur.
Overigens, er staan ook 13 verhalen in over het spannende, katholieke leven in vroeger tijden.

Het boek verscheen in 2009. Inmiddels is er een tweede, deels herziene druk van het boek ‘Van Vitus tot Titus’ uitgebracht.
Voor € 15,–, excl. € 6,95  administratie- en verzendkosten, is dit boek te koop.

Bekijk de inhoudsopgave

Memoriale katholiek leven in Leeuwarden

Bestel ‘Van Vitus tot Titus’

Als u het boek wilt bestellen, verzoeken wij u een email te sturen naar j.p.jorna@chello.nl
Graag in het e-mailbericht het volgende vermelden:

• voornaam
  • achternaam
  • adres
  • postcode
  • woonplaats
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Na ontvangst van uw bestelling, krijgt u het boek toegestuurd.

Alvast hartelijk dank..