Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Pastor van de week - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

Bij overlijden: bel de ‘pastor van de week’

Een uitvaart komt vaak onverwacht en eist van de pastores veel voorbereiding en aandacht. Een kleiner geworden pastoraal team is verantwoordelijk voor een goede voortgang van het pastoraat in onze parochie.

Daarom kiezen we ervoor om bij toerbeurt de ‘pastor van de week’ te zijn. Dai betekent dat de pastor die in een bepaalde week de wacht heeft, ook de eerste is die benaderd moet worden bij een uitvaart. De pastor van de week verzorgt dan de uitvaart van de mensen die in die betreffende week komen te overlijden.

Deze wisseling is per week en begint op maandag.

In geval van vakantie, ziekte of andere afwezigheid van één van de pastores wordt in onderling overleg een passende regeling getroffen.

Pastor van de week: ingaande op maandag
Even weken:

Pastoor Stiekema

Oneven weken:

Pastor Kamsma-Kunst:

06 – 12804205

Pastoor Stiekema heeft de even weken dienst en Pastor Kamsma-Kunst de oneven weken. Deze wisseling is per week en begint op maandag. In geval van vakantie, ziekte of andere afwezigheid van een van de pastores wordt in onderling overleg een passende regeling getroffen.Eventuele uitzonderingen hierop vindt u op het vieringenrooster (zie bovenaan linkerkolom website).