Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/e/e/4/titusbrandsmaparochie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Vrijwilligerswerk in de parochie - Titus Brandsma Parochie Leeuwarden

Vrijwilligerswerk … iets voor jou?

Binnen de Titus Brandsma parochie zijn vele vrijwilligers actief. Vanuit de gedachte dat wij met elkaar een spirituele en actieve geloofsgemeenschap proberen te zijn, willen wij ons netwerk aan vrijwilligers uitbreiden.
U bent van harte welkom om zich als vrijwilliger aan te sluiten bij een of meerdere werkgroepen.

Er is vrijwilligerswerk binnen de beraden Diaconie, Liturgie, Gemeenschapsvorming en meer op het gebied van Beheer.
Er is natuurlijk nog veel meer onvermeld vrijwilligerswerk.

Een aantal vrijwilligersgroepen binnenhet beraad Diaconie vindt u via de navolgende link …
Maar ook bij de beraden liturgie en gemeenschapsvorming zijn vrijwilligers van harte welkom (zie uittrekmenu in de horizontale balk bovenaan de website).

Hebt u belangstelling om vrijwilliger te worden? Ga eens langs bij een activiteit; misschien is het iets voor u.
Of wilt u meer weten, neem dan contact op met

pastoraal werker Germa Kamsma-Kunst
gmh.kamsma@gmail.com