In september 2008 is het Sint Franciscus Kinderkoor met veel enthousiasme en inzet gestart. Inmiddels bestaan we dus alweer 8 jaar en zijn we aan ons negende seizoen bezig. Over ongeveer 1,5  jaar hebben we dus een feestje, want dan bestaan we 10 jaar.

Onder leiding van dirigente Cecilia Bekema en organiste Boudien Janssen-Terbraak repeteert het Kinderkoor (6 tot en met 12 jaar) iedere week (behalve in de schoolvakanties) van 15.45 uur tot 16.45 uur in de Maria van Sevenwoudenzaal van de Sint Franciscuskerk in Bolsward.

Elke repetitie begint eerst met inzingen: het doen van allerlei leuke zang-en speloefeningen en daarna gaan we aan de slag met liederen voor de vieringen. We zingen ongeveer één keer per maand tijdens de viering in de kerk. En ook in de Kerstnacht, en zingen bij de Kerststal (Kindje Wiegen). Dit doen we samen met het Sint Franciscus Jeugdkoor.

Aan het einde van het seizoen doen we meestal wat anders. Dan mogen jullie je instrument mee nemen of zelf een lied zingen voor de groep. Samen of alleen.

Denk je nu, dit lijkt me wel wat, kom een keer langs tijdens één van onze repetities. Je kunt dan een keer meedoen en kijken of dit je wat lijkt. Ook kinderen van de andere locaties van onze parochie of kinderen die niet katholiek zijn, zijn van harte welkom. Oh ja, de contributie is maar € 1,00 per maand, maximaal € 10,00 per koorseizoen.

Heb je nog vragen, dan kun je ons bellen of mailen.

Cecilia Bekema (0515-573286 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Boudien Janssen-Terbraak (0515-580870 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vieringen binnenkort