Woensdagavond 27 september 2017 opende het seizoen voor alle Bolswarder vrouwenverenigingen met een avond in het Marnetheater. Een avond, die bijgewoond werd door 183 dames. Marc Vrolijk van Vrolijk Entertainment trad op met het programma “Zingen bij de afwas”.

Een programma dat ons door de aankleding van het toneel en de getoonde videobeelden terugvoerde naar de zestiger jaren, de tijd waaraan de meeste van ons goede herinneringen hebben. Met sketches en liedjes, waarvan verschillende meegezongen konden worden, kreeg Marc de stemming er goed in.

In de pauze was er een drankje en wat hapjes, verzorgd door de dames van de KPO en het KVG. Na afloop bedankte Clara Bakker, voorzitter van het KVG Marc Vrolijk voor de gezellige avond, de conciërges van het Marne College voor hun inzet en de sponsors, het Sint Anthony Gasthuis en Stichting Het Weeshuis, voor hun bijdrage, die deze avond mede mogelijk maakte. Ook supermarktketen Poiesz kreeg een bedankje voor hun korting op het gebak. We proberen om deze avond, die inmiddels al een traditie is, nog vele jaren door te laten gaan.

Vieringen binnenkort