Op 19 april 2023 is het alweer zo ver, de laatste avond van het seizoen. Liana Miedema, die deze avond voor ons zou komen verzorgen met haar kleur- en stijladvies, moest helaas afzeggen i.v.m. de ziekte en even later het overlijden van haar 23-jarige dochter.

Gelukkig wilden 4 dames van Intermezzo en hun pianist ons uit de brand helpen. En wat hebben de dames veel uit de kast gehaald, niet alleen kleding maar ook oud repertoire. Met steeds wisselende, vaak theatrale kleding en een enorm afwisselend repertoire hebben ze ons laten genieten. Het repertoire bestond uit: liedjes uit diverse musicals, operettte- en wat operamuziek, winnende liedjes uit voormalige Eurovisiesongfestivals, waaronder de Troubadour, Een beetje, Net als toen en het Franse Poupé de cire en als klap op de vuurpijl het repertoire van Abba.

Clara Bakker bedankte Intermezzo hartelijk voor de geweldige avond en overhandigde hen een zelfgemaakt aardigheidje. De leden herinnerde zij nog even aan de fietstocht en wenste iedereen alvast een fijne, zonnige zomer.

Wie het wilde kon nog even blijven zitten met een hapje en een drankje, terwijl de koffiedames en het bestuur alvast begonnen met het opruimen.

Vieringen binnenkort