Op 15 december 2023 vieren we in een feestelijk versierde zaal in Ons Gebouw onze jaarlijkse kerstavond. Ook dit jaar hebben we de hulp van onze mannen ingeroepen om de tafels en stoelen neer te zetten. Geweldig, heren. Bedankt.

De dames worden verwelkomd met koffie/thee met een kerstkoek. Daarna opent Clara de avond met het aansteken van de KVG-kaars, het gedichtje, dat bij ons kerstpresentje zit en nog een gedicht over de kerstgedachte.

Het duo Wopke Bekema en zijn dochter Annemarie vermaken ons de rest van de avond met hun gitaarspel en zang. Ook het mooie kerstlied, dat speelt in de 1e wereldoorlog, wanneer soldaten voor even het vechten staken, komt aan bod. Altijd weer een ontroerend lied.

In de pauze is er een drankje en de hapjes, die we met liefde met z’n allen van tevoren klaargemaakt hebben. Een staaltje van goede samenwerking. Ze vallen weer in de smaak bij de dames. Tenslotte zingen we met elkaar “Stille nacht, heilige nacht “. Altijd weer een mooi slot van de avond.

Clara bedankt de familie Bekema met een presentje en er kan nog even nagepraat worden met een drankje en hapje.  Voordat de dames naar huis gaan, krijgen ze een feestelijk verpakt cadeautje mee. De verpakking is gemaakt door Thea en ziet er mooi uit.

We kunnen terugzien op een sfeervolle kerstviering.

 

Vieringen binnenkort